Τρελό κέρατο τρώει η Βαλαβάνη απο τον Βασάλο! Η πέτρα του σκανδάλου είναι η…

Απίστευτο σκάνδαλο για την σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου.Γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ξέρει ότι ο Κωνσταντίνος απατάει η Ευρυδίκη και γι’αυτό εκείνη κάνει συνέχεια στόρις μαζί του για να αποδείξει ότι δεν ισχύει!

Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά:

«Τους τελευταίους μήνες αυτή η σχέση μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ γιατί και οι ίδιοι την προβάλλουν πολύ στα φώτα της δημοσιότητας. Από ό,τι φαίνεται όμως ο Βασάλος ενδιαφέρεται μόνο για τα φώτα της δημοσιότητας.

Διότι όπως αναφέρατε κι εσείς η Βρισηίδα μπορεί να είναι η πέτρα του σκανδάλου η οποία μπορεί να γίνει ο χωρισμός της σχέσης αυτής… Το ρεπορτάζ που έχω κάνει λέει ότι έχουν προχωρήσει παραπάνω στη σχέση τους.

Δεν είναι μόνο φίλοι… αλλά έχει γίνει και κάτι αναμεταξύ τους. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ και τις πληροφορίες φαίνεται ότι ο Κωνσταντίνος απατάει την Ευρυδίκη και ασχολείται περισσότερο με την Βρισηίδα.

Έχει παράλληλη σχέση ο Βασάλος. Μήπως γι’ αυτό η Ευρυδίκη τον κρατάει και βγάζουν συνέχεια story…»

Ωστόσο, η εκπομπή «Στην Φωλιά των Κουκου» συνάντησε την Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία μόλις ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο κόμπλαρε και έφυγε άρον άρον από τις κάμερες λέγοντας:

«Δε θέλω να απαντώ σε τέτοια» – Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

KOΛAΣH – H Ευαγγελία Αραβανή full εpε@iσμεvn

Η ομοφυλοφιλία, η αυτογελοιοποίηση και το «αυτό» που αποκαλείται Jason – Αντιγόνη…