Τραγουδιστής έκανε έκτακτη εισαγωγή σε κλινική για αφαίρεση πρ@κτικης τάπας

Άλλοι δροσίζονται και άλλοι τα γεύονται και ζορίζονται!!!

Ρε τι γίνεται τελευταία με αυτά τα εpωτiκά παιχνίδια. Με αυτά τα sεx tογs που βοηθούν κάποιους να βγάζουν γούστα στο κρεβάτι. Κάποιοι το απολαμβάνουν και δροσίζονται και άλλοι τα γεύονται και ζορίζονται.

Τι συνέβη; Πληροφορίες διασταυρωμένες απο δυο μεριές έφτασαν στο γραφείο μου και αφορούσαν σε νεαρό τραγουδιστή που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλο σουξέ το παίζει σκληρός άντρας αλλά την «πνίγει την μελιτζάνα».

Επιλογή του. Πολύ καλά κάνει. Αλλά να το παίζει αρσενικός και να ζητάει απο γυναίκες να τον ταπώνουν με σφήνες απο την πίσω πόρτα και να το απολαμβάνει; Αυτό κάτι άλλο λέει.

Πιο συγκεκριμένα το «αγόρι» αυτό πλήρωσε 1200 ευρώ για μια ημέρα σε γνωστή βίζιτα των Αθηνών προκειμένου να τον συνοδεύει ωσάν φίλη στην Τουρκία.

Το κορίτσι μάλιστα πήρε μαζί της όλα τα απαραίτητα σε βαλιτσάκι. Και αυτά ήταν δυο δονητές, ένα μαστίγιο, χειροπέδες, ζώνη και πρωκτικές τάπες (butt plugs).

Με το που έφτασαν στο ξενοδοχείο επιδόθηκαν σε άγριο σεξ…

Μόνο που ο τύπος ήθελε το κορίτσι να γίνει η αφέντρα του και όχι η δούλα του..

Ζήτησε να τον «ταπώσει» με αποτέλεσμα η τάπα να μπει και να μην μπορεί να βγει.

Δεν ξέρω πώς αλλά ο τραγουδιστής βρέθηκε σε κλινική μετά από δυο ώρες και υποβλήθηκε σε κάτι σαν χειρουργείο.

Και το γράφω έτσι καθώς μου σφύριξαν ότι του έβαλαν μυοχαλαρωτικές ενέσιμες ουσίες στην περιοχή και κατάφεραν να βγάλουν την τάπα…

Επέστρεψε χθες Δευτέρα και είναι κλεισμένος σπίτι του…

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Συναγερμός ΕΟΦ για γνωστή αντιβίωση-Tι προκαλεί;

Έσκασε βόμβα: «Χωρίζουν» Στεφανίδου και Ευαγγελάτος