Οι Αμερικανοί σε 48 ώρες χτυπάνε την Συρία – «Θα καταρρίψουμε τους πυραύλους, θα βουλιάξουμε τα πλοία σας» απαντάνε οι Ρώσοι

Oι πύραυλοι Κρουζ θα πραγματοποιήσουν μαζικές καταστροφές στον κεντρικό δρόμο όπου βρίσκονται το Συριακό Υπουργείο Άμυνας , το συριακό ΓΕΣ και το Διοικητήριο της πολεμικής αεροπορίας διαρρέουν ρωσικές στρατιωτικές πηγές.Πύραυλοι Κρουζ θεαματικά θα καταστρέψουν ομοίως πολυάριθμους δρόμους της Δαμασκού.

Η διοίκηση του ρωσικού ΓΕΣ δήλωσε ότι έθεσε σε ετοιμότητα το σύστημα S-600, που η Ρωσία έστειλε χθες το βράδυ στη Δαμασκό σε γενικό alerte, και οι πύραυλοι S-600 θα εκτοξεύουν 15 πυραύλους την φορά. 130 εκτοξευτές ρουκετών με ικανότητα να ρίξουν 3 600 σε 10΄ στους στόχους που θα κατευθύνονται εννατίον της Δαμασκό

Ο ρώσικος στρατός θα καταστρέψει τους αμερικανικούς πυραύλους κρουζ πριν φτάσουν στη Δαμασκού.

Ο ρωσικός στρατός είναι σε συναγερμό ενώ αεροπλάνα μαχητικά Sukhoi-34 πετούν πάνω από τη συριακή πρωτεύουσα τη Δαμασκό κι είναι έτοιμα με ραντάρ 200 km για την εκτόξευση πυραύλων αέρος – αέρος κατά των αμερικανικών πυραύλων κρουζ.

Η διεύθυνση του ρωσικού στρατού προειδοποίησε κε νέου τον αμερικανικό στρατό δηλώνοντας του ότι. Αν χτυπήσετε τη Δαμασκό εμείς θα χτυπήσουμε τις αμερικανικές βάσεις σε όλο τον Κόλπο και θα χτυπήσουμε τα διυληστήρια πετρελαίου της Σ Αραβίας στο Abu Dhabi και στο Kουβέιτ.

Σε αυτό το στάδιο 70% της εξόρυξης πετρελαίου θα σταματήσει και ο κόσμος θα βρεθεί στην πιο μεγάλη ενεργειακή κρίση . Ο ρώσικος στρατός δεν έχει φόβο να πάρει αυτό το μέτρο και είναι έτοιμος να το θέσει σε εφαρμογή αν οι ΗΠΑ χτυπήσει με πυραύλους κρουζ τη Δαμασκό.Αναφέρθηκε πως γαλλικά και αμερικανικά μαχητικά πραγματοποιούν εντατικές πτήσεις πάνω από τον εναέριο της Συρίας.

Αμερικανικά πλοία από Α Μεσόγειο, Περσικό και Ερυθρά Θάλασσα είναι έτοιμα να πλήξουν τη συριακή πρωτεύουσα. Συριακά μέσα καταγγέλουν ότι η διεθνής συμμαχία των ΗΠΑ σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια ολοκληρωτική επίθεση κατά του συριακού στρατού πολύ σύντομα .

Άλλη πηγή αναφέρει ότι η επίθεση θα είναι πολύ ευρεία και ένας από τους στόχους της θα είναι να αιχμαλωτίσει τα σύνορα με το Ιράκ και πολύ πιθανόν να χτυπήσει θέσεις πλησίον του αυτοκινητοδρόμου Homs-Damascus … σχεδόν μια επίθεση όμοια με την εισβολή στο Ιράκ το 2003.Η συμμαχία των ΗΠΑ σχεδιάζει επίσης να καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος της συριακής αεράμυνας κατά τηνεπίθεση και ποιθανώς να κυριεύσει αεροπορικές βάσεις κλειδιά στα ΒΑ της Δαμασκού..μια πλήρης εισβολή γύρω από τη Δαμασκό όχι ακριβώς μια επίθεση.

Μια επίθεση επίσης των FSA, YPG και των ΗΠΑ κατά του συριακού στρατού στα ιρακινά σύνορα είναι πολύ υψηλή τώρα καθώς αυτές οι 3 δυνάμεις συγκεντρώνονται σε al-Tanaf και στην Α όχθη του Ευφράτη.Η συμμαχία των USΑ έχει ήδη προειδοποιήσει το συριακό στρατό κατά μήκος όλης της Δ όχθης του Ευφράτη.

Οι κινήσεις της συμμαχίας των ΗΠΑ είναι ήδη ορατή στο al-Tanaf … πολλές δυνάμεις από US\UK\Γαλλία , Ιορδανία ..Οι FSA και SDF θα έχουν δευτερεύοντα ρόλο.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Survivor 2: Η σκηνή που «άναψε φωτιές» στους τηλεθεατές!!!

Δεν παμε καλα… Κλυσμα με καφε ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ στις γυναικες γιατι κανει το…