Μεγα σκάνδαλο με ομογενή -«Κάηκε» επειδή έκανε $eξ στην τουαλέτα…

Ομογενής απολύθηκε από βρετανική τράπεζα, «πληρώνοντας» τις περιπτύξεις συναδέλφων του σε μπαρ.Σeξouαλiκo σκάνδαλο με αποδιοπομπαίο τράγο έναν ομογενή έχει ξεσπάσει στους κόλπους της βρετανικής τράπεζας Clydesdale.

Ο 50χρονος Γιώργος Ελ. απολύθηκε από τη θέση του μετά την αποστολή ανώνυμης επιστολής από υπαλλήλους της τράπεζας προς τη διοίκηση, στην οποία του καταλόγιζαν ανεπαρκή λήψη μέτρων μετά το ροζ σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι δύο υπάλληλοι της τράπεζας συνελήφθησαν να κάνουν σεξ στις τουαλέτες μπαρ του Κόβεν Γκάρντεν.

Το ζευγάρι, ένας άντρας και μια γυναίκα γνωστοί μόνο με τα αρχικά Ζ και Ν, πιάστηκε επ’ αυτοφόρω από την ασφάλεια του μπαρ Dirty Martini να κάνει σεξ στις γυναικείες τουαλέτες, στη διάρκεια εξόδου του με συναδέλφους.

Οπως αναφερόταν στην ανώνυμη επιστολή, ο Κος ,Ελ.., αν και δεν ήταν παρών στο μπαρ, είχε πληροφορηθεί τι είχε συμβεί και είχε διαβεβαιώσει τους υπαλλήλους ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναλαμβανόταν.

Επιπλέον, ο συντάκτης της επιστολής ανέφερε ότι και ο Ελ… είχε πιαστεί από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της τράπεζας να κάνει σεξ με τη Ν, ενώ αποκαλούσε τον ίδιο και τα τέσσερα άτομα που είχαν βρεθεί στο Dirty Martini «κλίκα ανέγγιχτων».

Ο παραλήπτης της επιστολής και διευθυντής του κλάδου εμπορικών συναλλαγών Μπράιαν Κόλκιχουν, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε, αποφάσισε να απολύσει τον Οκτώβριο του 2016 τον Ελ… για «ανεπαρκή δράση» αναφορικά με τις φήμες, όπως και τη Ν για ανάρμοστη συμπεριφορά, και να κάνει συστάσεις στα υπόλοιπα τρία μέλη της λεγόμενης «κλίκας».

Ο Ελ…, ο οποίος αρνείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη Ν, προσέφυγε στο δικαστήριο εργατικών διαφορών, το οποίο απεφάνθη προ λίγων ημερών ότι η απόλυσή του ήταν άδικη.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Στην τελική ευθεία για τα φαρμακεία το ανδρικό αντισυλληπτικό χάπι!!!

Τι παθαίνει ο γυναικείος εγκέφαλος κατά τον οργασμό