ΝΕΕΣ Προκλητικές δηλώσεις Βακάκη: «Δεν έχω καταλάβει τι σκ@τά έγινε με…» Σκάνδαλο

Ποιες οι νέες δηλώσεις του Απόστολου Βακάκη;

Ο Απόστολος Βακάκης μάλλον πρέπει να τιμηθεί ως «πεφτοσυννεφάκιας», αφού δεν ήξερε τίποτα για κανέναν από τους κολλητούς του, ούτε για τον Παπαευαγγέλου, ούτε για τους Κουτσολιούτσους της Folli Follie.

«Έμεινα με το στόμα ανοιχτό», επανέλαβε δύο φορές ο Απόστολος Βακάκης, προχθές, αναφερόμενος στην αμαρτωλή ιστορία των Folli Follie, αλλά και στην πρόσφατη υπόθεση Παπαευαγγέλου.

«Εγώ όπως γνωρίζετε είχα φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Κουτσολιούτσου», τόνισε απευθυνόμενος στους μετόχους και έσπευσε να προσθέσει: «Όμως, τα όσα έγιναν με άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Δεν μπορούσα να το περιμένω και δεν μπορούσα ούτε καν να φανταστώ ότι θα συμβούν τα όσα αποκαλύφθηκαν. Νομίζω και άλλοι επιχειρηματίες θα έχουν την ίδια αίσθηση με εμένα για την υπόθεση Κουτσολιούτσου».

To ελικόπτερο που είχε με τα φιλαράκια του, τους Κουτσολιούτσους:

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης ο Απόστολος Βακάκης αναφέρθηκε και σε μια άλλη πτυχή:

«Εγώ είχα στο παρελθόν ένα ελικόπτερο για τις μετακινήσεις μου στα κατά τόπους καταστήματα στην Ελλάδα και κάποια στιγμή το πούλησα στον Κουτσολιούτσο. Μεταγενέστερα και για τις ανάγκες μετακίνησής μου στη Ρουμανία αγόρασα μισό-μισό με τον Κουτσολιούτσο ένα μικρό αεροσκάφος εφτά θέσεων. Το ήθελε κι εκείνος για τις μετακινήσεις του στη γειτονική μας χώρα. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να αγοράσω το δικό του μισό μερίδιο.

Αν και δεν ήθελα εν τέλει συμφωνήσαμε αλλά με το τίμημα να καταβληθεί σε δόσεις. Το καλοκαίρι και ενώ η υπόθεση των Folli είχε αρχίσει ήδη να αποκαλύπτεται μου ζητήθηκε να εξοφλήσω τις επιταγές έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα ρευστότητας που εκείνος μου δήλωσε ότι αντιμετώπιζε. Όντως έτσι έγινε αλλά κι έτσι τελείωσε η ΄’σύμπλευσή μας’΄ σε ότι αφορά τα πτητικά μέσα».

Είχε δηλαδή μισό – μισό ελικόπτερο με το Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, αλλά δεν είχε πάρει χαμπάρι για τις απάτερς και τις φούσκες, ούτε όταν ο Κουτσολιούτσος του πούλησε ολόκληρο το ελικόπτερο γιατί δεν είχε ρευστότητα…

Για την υπόθεση Παπαευαγγέλου δήλωσε για ακόμα μία φορά άγνοια.

«Για μένα ήταν κεραυνός εν αιθρία. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό», σημείωσε, χαρακτηρίζοντας την αποπομπή του επί 30ετία συνεργάτη και συνοδοιπόρου του «δύσκολη αλλά επιβεβλημένη».

«Δεν έχω καταλάβει τι σκ@τά έγινε. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω. Μπορεί και να τον έχω αδικήσει. Δεν το γνωρίζω. Ωστόσο έπρεπε να αντιδράσω εκ μέρους των μετόχων και όχι με γνώμονα τι μπορεί να πιστεύω εγώ. Δεν μπορεί η εταιρεία να λειτουργεί με σκιές.

Εάν οι επιλογές ενός ανθρώπου στη ζωή του είναι λανθασμένες είναι δικό του θέμα. Δεν πρέπει να επηρεάζουν την εταιρεία. Επειδή όπως λένε, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, έπρεπε να κάνω κάτι για να διαφυλάξω την εταιρεία. Κάποια στιγμή αργότερα θα μάθουμε τι συνέβη».

Ο ίδιος πάντως έθεσε και θέμα δικής του διαδοχής, η διαδικασία της οποίας όμως θα πάρει χρόνια. Όπως ο ίδιος είπε στους μετόχους, ενεργοποίησε την αποπομπή του πρώην αναπλ. Αντιπροέδρου της εισηγμένης Βαγγέλη Παπαευαγγέλου.

Όπως δήλωσε εντός 10ετίας η εισηγμένη θα περάσει εξολοκλήρου στα χέρια μίας νέας γενιάς στελεχών που μπορεί να προέρχονται είτε απ’ το εσωτερικό της ίδιας της Jumbo είτε από την αγορά.

Ως εκ τούτου η θέση του κ. Παπαευαγγέλου θα παραμείνει προς το παρόν κενή, ωστόσο πρόθεση της διοίκησης, όπως είπε ο Απόστολος Βακάκης, είναι να βρεθεί ένα στέλεχος από τη νέα γενιά που θα πάει την εταιρεία για τα επόμενα 20 χρόνια. Γι αυτό και θα χρειαστεί χρόνος για την αναπλήρωση της.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Γιώργος φοιτητής: «Το τpέλο y@.μn.σι με τη θεία και τον ξάδελφο που…την αφnσε εykuos»! -BINTEO

Δήλωση που σοκάρει από Ιωάννα Τούνη! Οι Άντρες με Προσεγγίζουν Μόνο για…!