Αλnθivn Iστopiα: To Eκανα με έναν που «τον είχε τεpαστio» και απο τότε…..

Τον γνώρισα σε ένα μπαρ που είχαμε πάει εγώ και η κολλητή μου. Δεν κάναμε έρωτα από την πρώτη φορά ακολούθησε και δεύτερο και τρίτο ραντεβού.

Το παρουσιαστικό του δεν πρόδιδε τα προσόντα του, ήταν αρκετά κοντός για άνδρας περίπου στο δικό μου ύψος.

Η πρώτη φορά που κάναμε σεκς δεν ήταν αυτό που περίμενα. Πολλοί νομίζουν ότι όλες οι γυναίκες ενθουσιαζόμαστε με ένα τεράστιο πέος αλλά αυτό δεν ισχύει με όλες.

Προσωπικά, δεν μπορώ να κάνω έρωτα με έναν άνδρα πολύ προικισμένο. Οι περισσότεροι εραστές που είχα στη ζωή μου ανήκαν στον μέσο όρο. Βρίσκω λίγο γελοία από την άλλη μεριά την προσπάθεια των ανδρών να επιδείξουν το πέος τους και τις επιδόσεις τους στο σεκς , ο έρωτας για μας τις γυναίκες δεν είναι θέμα μεγέθους αλλά εγκεφαλικό ζήτημα.

Παρόλα αυτά κάποιες φορές προκύπτουν και ανατομικά ζητήματα.

Το πέος του λοιπόν ήταν αρκετά μεγάλο για τα δικά μου δεδομένα, θα πρέπει να ήταν πάνω από 20 εκατοστά σε στύση και αρκετά μεγάλο σε πάχος. Η πρώτη σκέψη που έκανα όταν μείναμε γυμνοί στο κρεβάτι ήταν απελπιστική:

«Δεν μπορώ να κάνω έρωτα μαζί του, είναι αδύνατο να ανταποκριθεί το σώμα μου ερωτικά, θα πονέσω!».

Και έπειτα άρχισα να αναρωτιέμαι: «Τι να του πω; Πώς να συμπεριφερθώ; Θα με περάσει για παράξενη αν του πω ότι ο κόλπος μου είναι πολύ στενός για να δεχτεί ένα τόσο μεγάλο πέος;

Εκείνη τη βραδιά έζησα ίσως την πιο αμήχανη ερωτική στιγμή της ζωής μου. Τελικά δεν κάναμε έρωτα, σκέφτηκα γρήγορα και βρήκα μια δικαιολογία, ότι δεν ήμουν έτοιμη συναισθηματικά.

Δεν ξέρω αν έκανα σωστά ή λάθος που είπα ψέματα εκείνη τη στιγμή όμως δεν ήθελα να τον πληγώσω λέγοντάς του κάτι που μπορούσε να τον πληγώσει. Ποιος ξέρει ίσως και άλλες κοπέλες να είχαν αρνηθεί να κάνουν έρωτα μαζί του.

Θα σας διηγηθώ όμως και άλλη μια ιστορία μου για να καταλάβετε ότι πολλές φορές οι άνδρες δημιουργούν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει.

Με το Νίκο κάναμε αρκετές φορές σεκς όσο καιρό ήμασταν μαζί. Το πέος του δεν ήταν πολύ μικρό αλλά ούτε και πολύ μεγάλο. Για την ακρίβεια ήταν λίγο πιο κάτω από τον μέσο όρο που αν δεν κάνω λάθος όπως το ορίζουν οι επιστήμονες πρέπει να είναι 14 εκατοστά.

Από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε ερωτικά κατάλαβα ότι πρέπει να αισθανόταν άσχημα με το μέγεθος του πέους του. Οι κινήσεις του τον πρόδιδαν, κάποια στιγμή μου το είπε κιόλας μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι δεν είναι και ο πιο προικισμένος άνδρας που υπάρχει και δε ξέρει αν είμαι ικανοποιημένη μαζί του σεκς ουαλικά.

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Κι όμως! Τόσο καιρό βράζουμε τα μακαρόνια λάθος! Δες ένα νέο έξυπνο τρόπο που θα σου λύσει τα χέρια…

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Μαυρομάτη! – «Ράκος» η Μπάγια Αντωνοπούλου! [Εικόνες]