Γιατί Έρχεται στην Ελλάδα ο «βασιλιάς του πopvo»;;;

Στρώνουν κόκκινο χαλί στο γήπεδο του Tάε Κβον Ντο για τον «βασιλιά της τσovτ@s» Ρόκο Σιφρέντι

❱❱ Θα του δοθεί ειδικό τρόπαιο για το σύνολο της καριέρας του στα ευρωπαϊκά «Οσκαρ» πορνογραφίας, που θα γίνουν στην Αθήνα

Η μητέρα του ήθελε να γίνει παπάς. Εκείνος όμως έγινε τελικά -με τις ευλογίες της!- ο απόλυτος σταρ της βιομηχανίας πορνό.

ΓΥΜΝΟΣ • Ο πορνοστάρ σε σκηνή από ερωτική ταινίαΟ Ρόκο Σιφρέντι, ο οποίος έχει κάνει σεξ on camera με περισσότερες από 5.000 γυναίκες σε περίπου 1.800 ταινίες του, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στα ευρωπαϊκά «Οσκαρ» πορνογραφίας, που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Μαΐου στην Αθήνα, με τη σφραγίδα του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Ο «Ιταλός επιβήτορας», όπως είναι το παρατσούκλι που τον ακολουθεί λόγω της δουλειάς του από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, μπήκε μάλιστα και στην επίσημη αφίσα της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Tάε Κβον Ντο, το οποίο θα γεμίσει εκείνο το βράδυ με αστέρια του πορνό από ολόκληρη την υφήλιο.

Ο Ρόκο Σιφρέντι θα είναι αυτός που θα τιμηθεί, στο πλαίσιο της φαντασμαγορικής εκδήλωσης, με ειδικό τρόπαιο για το σύνολο της καριέρας του.

Μπορεί ο ίδιος ν’ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2015, ωστόσο συνεχίζει την εντυπωσιακή διαδρομή του στον χώρο ως παραγωγός, αλλά και… δάσκαλος!

Ο 53χρονος σήμερα Σιφρέντι, γνωστός επίσης ως «βασιλιάς της τσόντας», ανακοίνωσε πριν από τρία χρόνια την ίδρυση του πρώτου πανεπιστημίου για πορνοστάρ, του Siffredi Hard Academy, στο οποίο όμως γίνονται δεκτοί σε ετήσια βάση μόνο 30 σπουδαστές, 15 άντρες και 15 γυναίκες.

Το 2016, ο Ρόκο έκανε μέσω διαδικτύου μια καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών προκειμένου να γίνει υποχρεωτική η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία της χώρας του. Επιπλέον, αυτοπροτάθηκε να αναλάβει τη διδασκαλία, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της κυβέρνησης.

Οσο για τα προσωπικά του, είναι παντρεμένος με την πρώην πορνοστάρ Ρόζα Καρατσιόλο, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους, τους Λορέντζο και Λεονάρντο.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

XAMOΣ: Τα «Λεμονάκια» και η «χαράδρα» της Τζούλιας Νόβα στο πιάτο!!

Survivor: Γuvαiκεs παίζουν ξuλo στη μέση του αγωνίσματος!!!