Γιάννης Μακρής, αποκαλύψεις: Ποιος ο δολοφόνος. Δεν ήταν Έλληνας αλλά… Ποιο το συμβόλαιο θανάτου για 46χρονο

Ποιος ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή;

Ο Γιάννης Μακρής προκαλούσε την τύχη του με τη ζωή που είχε διαλέξει. Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών είναι συχνή αιτία δολοφονιών για αυτή την κατηγορία ανθρώπων.

Η δολοφονία του Γιάννη Μακρή στη Βούλα «ήταν η έβδομη φέτος στον υπόκοσμο της Αθήνας», γράφει η Daily Mail Australia, επισημαίνοντας ότι οι Αρχές ερευνούν αν συνδέεται με τον «πόλεμο της νύχτας» και κατά πόσον κάποιος Αλβανός εκτελεστής κρύβεται πίσω από το συμβόλαιο θανάτου.

«Αλβανοί εκτελεστές ήταν υπεύθυνοι για συμβολαια θανάτου στην πόλη, χρησιμοποιώντας έως και τρία οχήματα για να διαφύγουν από τη χώρα», γράφει η εφημερίδα.

Aπό την πλευρά της η Sydney Morning Herald αναφέρει ότι η εκτέλεση του 46χρονου Γιάννη Μακρή ίσως να συνδέεται με τα επιχειρηματικά του συμφέροντα και την εταιρεία security 24/7 Security Services, την οποία ερευνά η αστυνομία για να δει αν λειτουργούσε ως βιτρίνα για ξέπλυμα χρήματος, ή εκλήφθηκε ως απειλή από αντιπάλους του.

Ο 46χρονος Γιάννης Μακρής ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας security και το τελευταίο διάστημα φημολογείται ότι είχε προσπαθήσει να επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην παραλιακή και στη Μύκονο, παρέχοντας πολυτελείς υπηρεσίες, όπως συνοδείες επισήμων κ.ο.κ.

Οκτώ οχήματα με το λογότυπο της εταιρείας απομακρύνθηκαν από τα κεντρικά της επιχείρησης την επομένη της μαφιόζικης εκτέλεσης, ενώ την άλλη μέρα απομακρύνθηκε και το έμβλημα.

Οι Αρχές, γράφει η αυστραλιανή εφημερίδα, πιστεύουν ότι η εντολή να κλείσει η επιχείρηση δεν μπορεί να δόθηκε από την οικογένεια του θύματος.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Aλnθivn Iστopiα: «Ενώ έλειπε η σύζυγος μου έκανα $@ξ με την πεθεpα μου στο σαλόνι.Eiναι πολύ ωpαio μ@u…»-BINTEO

Η Μαίρη Συνατσάκη στην ταράτσα μόνο με τα εσώρουχα – «Πάγωσαν» οι γείτονες με το απίστευτο θέαμα