ΕΚΤΑΚΤΟ…Πupoβoλiσμoί σε σχολείο στο Μέριλαντ των ΗΠΑ!!!

Οι αρχές κάλεσαν τους γονείς να μην πλησιάσουν το σχολείο .

Τα παιδιά θα μεταφερθούν σε άλλο χώρο, όπου θα γίνει η επανένωσή τους με τους γονείς – Σύμφωνα με ένα μαθητή πάνω από επτά άτομα τραυματίστηκαν

Πυροβολισμοί ακούστηκαν σε λύκειο στην πόλη Γκρέιτ Μιλς του Μέριλαντ, σύμφωνα με αμερικανικά μμε. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές των αμερικανικών ΜΜΕ, από τους πυροβολισμούς υπάρχουν τραυματίες που μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για 3 άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και ο δράστης. Ωστόσο, οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τις αρχές.

Ο μαθητής του σχολείου Τζόναθαν Φριζ είπε στο CNN ότι πάνω από επτά άτομα τραυματίστηκαν και ότι οι πυροβολισμοί ακούστηκαν ανάμεσα στις 8.15-8.20 τοπική ώρα, λίγο αφότου ξεκίνησαν τα μαθήματα.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο τοπικός σερίφης, που με μήνυμά του στο twitter, κάλεσε τους γονείς να μην μεταβούν στο σχολείο. Οι αρχές υποστηρίζουν ότι το περιστατικό «έχει περιοριστεί».

Παράλληλα, στο σημείο έχουν μεταβεί αξιωματικοί του FBI της Βαλτιμόρης.

Σύμφωνα με την αρμόδια διεύθυνση για τη δημόσια εκπαίδευση της περιοχής, υπήρξαν πυροβολισμού. Ο σερίφης βρίσκεται στη σκηνή και το γεγονός έχει περιοριστεί.

Το σχολείο έχει κλείσει. Η διεύθυνση κάλεσε τους γονείς να μην πάνε στο σχολείο. Οι μαθητές θα μεταφερθούν σε σημείο που θα γίνει επανένωσή τους με τις οικογένειές τους.

 

Το σχολείο έχει 1.600 μαθητές και βρίσκεται μόλις 70 χιλιόμετρα από την Ουάσινγκτον.

Λίγο καιρό πριν, σε σχολείο της Φλόριντα, ο 19χρονος πρώην μαθητής Νίκολας Κρουζ εισέβαλε στο σχολείο και σκότωσε 17 άτομα.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Ποιο είναι το αγαπημένο μέρος για $εx;

Σoκ….. από το τροχαίο με τρεις νεκρούς στο Ηράκλειο