Δολοφονία Κένεντι, αποκάλυψη: Ποια η δολοφόνος. Τι αποκαλύφθηκε μετά από 55 χρόνια, στοιχεία σοκ [video]

Πενήντα πέντε χρόνια πέρασαν από τη δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ Τζον Κένεντι, ο οποίος σαν σήμερα έπεφτε νεκρός στην αγκαλιά της γυναίκας του στο πίσω κάθισμα μίας Cadillac από σφαίρες ελεύθερου σκοπευτή.

Μπορεί να πέρασαν τόσα χρόνια όμως οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το ποιος σκότωσε τον Τζον Κένεντι και πως πέθανε συνεχίζονται.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, αποκλειστικός υπεύθυνος για τη δολοφονία του ήταν ο Λι Χάρβι Οσβαλντ, άποψη η οποία ωστόσο αμφισβητείται με τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το θάνατο του 35ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών να στοιχειώνουν ακόμη και σήμερα τη μνήμη του.

Δεδομένου ότι ο φερόμενος ως δράστης δολοφονήθηκε κι αυτός με τη σειρά του πριν δικαστεί και δώσει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση.

Η νέα θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την Daily Mail εμπλέκει στη δολοφονία του Τζον Κένεντι και τη σύζυγό του Τζάκι Κένεντι.

Σύμφωνα με την εν λόγω θεωρία, η Πρώτη Κυρία σκότωσε τον Τζάκι Κένεντι, μετά από πιέσεις της CIA επειδή δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τις απιστίες του συζύγου της και κυρίως το ερ@τικό ειδύλλιό του με την Μέριλιν Μονρόε.

GossipLife.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Roofie: Πώς δρα το ναρκωτικό που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Κάρκας για να βι@σει τον οδηγό ταξί

Niκos φoiτnτns:»Mε την συμφοιτnτpιά μου αvτi για εpyασiα κάναμε Κ@Μ@ SOUTP@»-BINTEO