Απρόσμενες εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη

Ποιες είναι οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη;

Η απορριπτική διάταξη που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες ο αρμόδιος Εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους»..

.. δεν βρίσκει ευθύνες στους φίλους του Παντελή Παντελίδη, οι οποίοι βρέθηκαν τη μοιραία νύχτα στην χαρτοπαικτική λέσχη, αλλά δεν εντοπίζει ούτε ευθύνες του Δημοσίου αναφορικά με την κατάσταση του οδοστρώματος και των κιγκλιδωμάτων.

Ο φάκελος της υπόθεσης Παντελή Παντελίδη το 2016 είχε επιστραφεί σε εισαγγελέα Πρωτοδικών από τον αντιεισαγγελέα Εφετών, Σοφοκλή Λογοθέτη, προκειμένου να ερευνηθεί το ενδεχόμενο αδίκημα της «παραλείψεως ανθρωποκτονίας από αμέλεια».

Εν προκειμένω, ζητούσε να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες των ανθρώπων που βρέθηκαν στην χαρτοπαικτική λέσχη, από την οποία αποχώρησε ο Παντελής Παντελίδη πριν σκοτωθεί τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Παράλληλα, ζητούσε να ερευνηθεί και τυχόν ευθύνη του κράτους «για την παράλειψή του να εγκαταστήσει τα προβλεπόμενα συστήματα αναχαίτισης οχημάτων προς αποτροπή οδικών τροχαίων ατυχημάτων αλλά και επίβλεψης και συντήρησης της σιδερένιας προστατευτικής περίφραξης στο σημείο που έλαβε χώρα το τροχαίο δυστύχημα».

Στο άμεσο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να κατατεθούν οι αγωγές της Φρόσως Κυριακού και της Μίνας Αρναούτη, οι οποίες αναμένεται να διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρεία του αυτοκινήτου.

Ο λόγος που δεν έχουν προσφύγει, μέχρι στιγμής, τα δύο κορίτσια στη Δικαιοσύνη είναι η πλήρης αποκατάσταση της υγείας τους. Ειδικότερα η δεύτερη έχει υποβληθεί σε 14 χειρουργεία και ως εκ τούτου, απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση υλικού για την κατάθεση της αγωγής.

Πλέον, αναμένεται η επόμενη κίνηση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη στην υπόθεση, ο φάκελος της οποίας πηγαινοέρχεται στα εισαγγελικά γραφεία εδώ και περίπου δύο χρόνια.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Καταγγελία από φουρνάρισσα για το ψωμί: Πώς εξαπατούν τους πελάτες

Νίκn 24 αεpoσuvoδοs: «Ο κuβέpvnτns με στpiμωξε στο πιλoτnpio και μου κατέβασε το kiλ@…τ@…ki»!-BINTEO