Αποκάλυψη Boμβα για Survivor !! Η σχέση από το παρελθόν, που φούντωσε πάλι μέσα στο ριάλιτι!

Στην κυριολεξία απίστευτη η αποκάλυψη που σας έχουμε σήμερα για το SurvivorΜία είδηση, απευθείας από το παρασκήνιο στον Άγιο Δομίνικο.Όπως θα δείτε πιο κάτω, σας έχουμε ακόμα ένα αποκλειστικό θέμα.

Μία είδηση που κανείς μέχρι τώρα δεν ήξερε και ένα παρασκήνιο απευθείας από Άγιο Δομίνικο.

Όπως γνωρίζετε έχουμε την τύχη να έχουμε εσωτερική πληροφόρηση για το Survivor και όλα τα θέματα που σας έχουμε γράψει, ειδικά παρασκήνια επιβεβαιώνονται.

Σήμερα όμως σας έχουμε ένα άλλο θέμα και αφορά τη νέα παίκτρια των Μαχητών.

Όχι… δεν θα σας γράψουμε το κλασικό,για την σχέση της με τον Βρεττό αλλά θα σας αποκαλύψουμε το έντονο φλερτ που είχε στο παρελθόν με συμπαίκτη της -πλέον-.

 

Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, με τον οποίο είχαν γνωριστεί,

όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr σε εγκαίνια γνωστού μαγαζιού και υπήρξε ένα έντονο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.

Αυτό που δεν γνωρίζετε εσείς όμως, και θα σας το αποκαλύψουμε ευθύς αμέσως όπως μας το μετέφερε η πηγή μας, είναι πως το ενδιαφέρον αυτό φούντωσε μόλις έφτασε στην καλύβα η Φελίσια, από την πλευρά του Θοδωρή.

«Εμείς το καταλάβαμε ότι γνωρίζονται γιατί το είπε και μόνος του και έδειχνε ότι χάρηκε παραπάνω από το φυσιολογικό!», ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr και συνέχισε…

«Βέβαια, να σου πω ότι μπορεί ο ίδιος να ήταν συνέχεια από πίσω της όμως εκείνη

τον απομάκρυνε αρκετά γιατί δεν νομίζω να ήθελε να δώσει δικαιώματα για φλερτ… Πάντως ο Θοδωρής την έχει από κοντά! Εδώ γελάμε όλοι με αυτό! Η Φελίσια κρατάει τις αποστάσεις της και τον απομακρύνει συνέχεια! Τώρα αν θα ενδώσει στο φλερτ τι να σου πω… Είναι νέο αίμα, οπότε όσο να ναι ενθουσιάστηκαν όλοι!», είπε κλείνοντας η πηγή μας.

Δεν ξέρουμε αν αυτό το φλερτ θα συνεχίσει στον Άγιο Δομίνικο από εκεί που τελείωσε στην Αθήνα … θα δείξει! Όπως φαίνεται όμως από την πρώτη κιόλας μέρα, η Φελίσια έβαλε φωτιές…

Πηγή: Youweekly.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Έκτακτο. Άσχημα τα νέα για την κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη!!!

Σενάρια στην Τουρκία για ανταλλαγή των στρατιωτικών