Βίντεο: Πάpτi opyiωv με «κ@uτέs» αεροσυνοδούς της εταιρείας …..

Το επίμαχο υλικό δείχνει έξι φερόμενους ως αεροσυνοδούς της εταιρείας (τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες) να επιδίδονται σε αχαλίνωτο σεξ σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης.

Η εταιρεία κάνει λόγο για «κατασκευασμένο» βίντεο,
Για «κατασκευασμένο» βίντεο, που έχει στόχο να πλήξει την εταιρεία, κάνει λόγο η China Eastern Airlines, αναφερόμενη στο «καυτό» οπτικό υλικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και καταγράφει ένα πάρτι οργίων σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης, στο οποίο πρωταγωνιστούν υπάλληλοι της εταιρείας!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στο Weibo και σε αυτό φαίνονται τουλάχιστον έξι γυμνοί αεροσυνοδοί να κάνουν σεξ και να χορεύουν στη Μαδρίτη.

Μετά το βίντεο με τέσσερις γυναίκες και δύο άντρες που φέρονται να εργάζονται για την China Eastern Airlines, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για δικούς της εργαζομένους και πως το βίντεο έχει γυριστεί στην Αφρική.

Η αεροπορική εταιρεία επισημαίνει ότι εκείνοι που δημιούργησαν το βίντεο και το ανέβασαν στα social media, το έκαναν, με σκοπό να πλήξουν την φήμη της China Eastern Airlines.

Δείτε βίντεο: Πάρτι οργίων με «καυτές» αεροσυνοδούς
της China Eastern Airlines – Διαψεύδει η εταιρία

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Μεγάλη η μάχη μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στο Survivor 2!

SURVIVOR!!! Δείτε εδώ πρώτοι τι θα γινει στο αποψινο επεισόδιο!!!