Τραγωδία! Πήδηξε στο κενό μέσα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου

Ως ψυχή από άλλο κόσμο περιέγραψε η συντετριμμένη οικογένειά της την 23χρονη Lidia Dragescu. Πήδηξε στο κενό από τη Wispering Gallery στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Η 23χρονη Lidia Dragescu έβαλε τέλος στη ζωή της με μια βουτιά από τη Whispering Gallery στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου μπροστά στα έντρομα μάτια των τουριστών. Η Lidia Dragescu έπεσε από ύψος 31 μέτρων αφού πέρασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.

Οι δικοί της άνθρωποι τίμησαν σήμερα της μνήμη της φοιτήτριας. «Ο κόσμος ήταν ένα κακό μέρος για να ζήσει», έγραψαν στη συγκλονιστική τους ανακοίνωση για την «όμορφη και έξυπνη» Lidia.

«Ο κόσμος δεν ήταν για αυτή»

Η φοιτήτρια από τη Ρουμανία σπούδαζε στο London Metropolitan University. Οι συνθήκες που την οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή της να παραμένουν άγνωστες. «Η κόρη μας και αδερφή μας ήταν ο πιο όμορφος άνθρωπος στον κόσμο. Η καρδιά της ήταν αγνή και ευγενική. Μια ψυχή από άλλο κόσμο», τονίζει σε ανακοίνωση η οικογένειά της.

«Ήταν εξαιρετική φοιτήτρια και είχε ταλέντο ως σκέιτερ. Όμορφη, έξυπνη και ευγενική. Θα με βοηθούσε πάντα, χωρίς να μου επιτρέπει να κάνω δύσκολες δουλειές. Η αγάπη της για εμάς ήταν πάντα πέρα από τα όρια. Ανιδιοτελής και ευγενική. Ό,τι είχε το μοιραζόταν μαζί μας, βάζοντας πάντα εμάς πρώτους. Την αγαπάμε και θα την αγαπάμε πάντα. Για τη Lidia ο κόσμος ήταν ένα κακό μέρος για να ζήσει».

«Η γυναίκα έπεσε από τη Whispering Gallery στο πάτωμα του καθεδρικού ναού. Το συμβάν δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτο από την αστυνομία», τόνισε εκπρόσωπος της Whispering Gallery.

Πηγή: newsit

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Νίκος Καρανίκας: Ο σύμβουλος του Τσίπρα μετά το νομοσχέδιο για αλλαγή φύλου διασκεδάζει σε drag show

Κοινωνικό μέρισμα 2017: 1.000 ευρώ σε 1 εκατ. πολίτες – Αυτοί είναι οι δικαιούχοι