Σε καραντίνα πλοίο σε ελληνικά νερά! Φοβούνται μεταδοτικό νόσημα! Νεκρός ο μάγειρας

– Υπάρχει και δεύτερος άνθρωπος από το πλήρωμα που έχει αρρωστήσει – Έχει ζητηθεί η βοήθεια του ΚΕΕΛΠΝΟ για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για μεταδοτικό νόσημα – Το πλοίο έχει μεταφερθεί στα Άσπρα Σπίτια – Σε συναγερμό οι αρχές – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Πλοίο Κυπριακών συμφερόντων που μεταφέρει βωξίτες από την Ραβέννα ή το Πρίντεζι της Ιταλίας, προκάλεσε συναγερμό στις αρχές της Βοιωτίας. Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το φορτίο, αλλά ίσως με σοβαρό μεταδοτικό νόσημα.

Ήδη στο πλοίο υπάρχει ένας νεκρός, ο 40χρονος μάγειρας. Επειδή σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, παρουσίασε συμπτώματα μεταδοτικού νοσήματος και ένα δεύτερο μέλος του πληρώματος, το πλοίο μπήκε σε καραντίνα ενώ βρισκόταν στον Κορινθιακό κόλπο και τώρα έχε μεταφερθεί στα Άσπρα Σπίτια.

Οι τοπικές αρχές ζήτησαν να πάει σε πιστοποιημένο λιμάνι, στον Πειραιά, στην Πάτρα ή στην Ιτέα, ωστόσο οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν να μην φύγει από τα χωρικά ύδατα της Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, για το θάνατο του μάγειρα, δεν έχει αποκλειστεί για την ώρα και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Έχει ζητηθεί ήδη η συνδρομή του ΚΕΕΛΠΝΟ για να διαπιστωθεί αν όντως, μέσα στο πλοίο υπάρχει μεταδοτικό νόσημα.

Πηγή: tvstar, ΣΚΑΪ, newsit

Διαβάστε την συνέχεια εδω

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙKO: Mητέρα Παράτησε έξω από το Αμάξι την 5χρονη Κόρη της για να την Τιμωρήσει – ΒΙΝΤΕΟ

Το αποτυχημένο photoshop της Ρούλας Κορομηλά! Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και την πρόδωσε…