Ξεδιάντροπη γυναίκα νομίζει πως δεν τη βλέπει κανείς, αλλά δεν έχει ιδέα ότι η κάμερα ασφαλείας παρακολουθεί κάθε της κίνηση

Απολαμβάνοντας ένα ραντεβού σε ένα μπαρ στο Ντένβερ, μια ξεδιάντροπη γυναίκα πελάτης αρπάζει από τον πάγκο μία…

γλάστρα σε σχήμα δεινοσαύρου. Μετά χαμογελά στον άνδρα δίπλα της και το παίρνει στο σπίτι μαζί της.


Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Τη στιγμή που το βάζει στη τσάντα της, ο άντρας δίπλα της, που πολλοί θεωρούν ότι είναι ο σύζυγός της, δεν φαίνεται να σκέφτεται την πράξη της κλοπής. Αντίθετα, φαίνεται να χαμογελάει και να εκτιμά την τολμηρή κίνηση της.

Το περιστατικό καταγράφτηκε σε βίντεο κλειστού κυκλώματος του μπαρ και μοιράστηκε στο Instagram με την ελπίδα να εντοπιστεί η κλέφτρα.

Πολλοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Ανάμεσά τους ήταν ένας τοπικός ντετέκτιβ. Ο άντρας κατάφερε να εντοπίσει τους υπεύθυνους της κλοπής και είπε στον τοπικό σταθμό ειδήσεων Kusa πως «με σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο ήμασταν σε θέση να καταλάβουμε ότι βρίσκονται σε διακοπές για την πρώτη επέτειο του γάμου τους.»

Το Διαδίκτυο απαιτεί το όνομα της γυναίκας και του συζύγου της. Το βίντεο είχε περισσότερες από 4.000 προβολές και 200 αρνητικά σχόλια πριν το μπαρ τα διαγράψει από τη σελίδα τους στο Instagram.

Μερικά σχόλια από τη Daily Mail: «Αν κάποιος επισκεφθεί το σπίτι τους και προσπαθήσει να κλέψει το φυτό σε σχήμα δεινοσαύρου, αλλά πιάστεί επ ‘αυτοφώρω, τι θα του έλεγαν,» αναρωτήθηκε κάποιος.

«Είχα ένα φίλο που έπαιρνε “αναμνηστικά” από παντού, όπως τα αποκαλούσε. Εγώ το λέω κλοπή. Η φιλία μας τελείωσε όταν “πήρε” μια μικρή φωτογραφία από τον τοίχο του μπάνιου από ένα σπίτι φίλων,» σχολίασε κάποιος άλλος.

Τι γνώμη έχετε για τη γυναίκα; Πρέπει να επωμιστεί τις συνέπειες; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Αποχαιρέτησε την γυναίκα του, μπήκε στο φέρετρο και τον έθαψαν ζωντανό. Μόλις δείτε γιατί το έκανε, θα σοκαριστείτε!

Τραγωδία… Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση 3χρονης που την τιμώρησε ο πατέρας της γιατί δεν έπινε γάλα [Βίντεο]