Μπήκαν με μια κάμερα σε ένα ερειπωμένο Γραφείο Τελετών. Μετά από λίγα βήματα, αυτό που είδαν τους έκανε να ανατριχιάσουν

Αυτό το γραφείο κηδειών χτίστηκε το 1992. Αλλά προφανώς δεν ήταν κερδοφόρο προς τον ιδιοκτήτη και το παράτησε, αφήνοντας τα πάντα μέσα όπως ήταν…

Ένας ατρόμητος και πολύ περίεργος άντρας αποφάσισε να το εξερευνήσει με έναν φίλο του. Πήραν μία κάμερα και έναν φακό για να ερευνήσουν τι βρισκόταν μέσα στο μυστηριώδες κτίριο.

Βρήκαν πολλά φέρετρα που ήταν έτοιμα για ταφή. Όταν ο άντρας τα άνοιξε, το μόνο που είδε ήταν πως ήταν άδεια.

 

Μετά συνέχισαν την έρευνά τους, βρίσκοντας ένα δωμάτιο ταρίχευσης που κάποτε φαινόταν πως ήταν γεμάτο χημικά τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ετοιμάσουν τον νεκρό για την κηδεία.

Περνώντας από έναν διάδρομο με κουρτίνα, μπήκαν σε έναν τεράστιο χώρο με μεταλλικά ράφια που έφταναν μέχρι το ταβάνι. Εκεί ήταν που έβαζαν τα φέρετρα. Κοιτώντας μέσα σε ένα φέρετρο, είδαν κόκαλα από κάποιον που πρέπει να είναι εκεί από μία κηδεία που ποτέ δεν έγινε πριν πολλά χρόνια.

Δείτε στο βίντεο τι είδαν από την παράνομη εξερεύνηση αυτού του τρομακτικού μέρους.

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει εικόνες που πολλοί μπορεί να βρουν ενοχλητικές.

Λίγο αφότου ανέβασαν το βίντεο, ένας φράχτης εμφανίστηκε γύρω από την ιδιοκτησία με 24ωρη προφύλαξη. Επίσης όλα τα κόκαλα που είχαν βρει είχαν επιτέλους μεταφερθεί σε κοιμητήριο.

Εσείς θα μπαίνατε ποτέ σε ένα τέτοιο μέρος;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Βρήκαν αυτό το “Εξωγήινο” πλάσμα που ξεβράστηκε στην ακτή. Όταν κατάλαβαν τι είναι, έπαθαν το σοκ της ζωής τους

Ο Μουζουράκης γύρισε για παίκτρια στο «The Voice» πριν καν αρχίσει να τραγουδά [Βίντεο]