Μητέρα σκότωσε τον γιο της επειδή ήταν…

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία ενός 17χρονου από την 32χρονη μητέρα του!Όπως μετέδωσε το Fox News, η 32χρονη Tataiana Lozano Pereira, δεν μπορούσε με τίποτα να «χωνέψει» πως ο έφηβος γιος της ήταν oμoφυλόφιλoς.
Μητέρα σκότωσε τον γιο της επειδή ήταν gay
Γι΄αυτό και αποφάσισε να… του δώσει ένα μάθημα, καλώντας τον να επιστρέψει στο σπίτι μετά τον καυγά που είχαν την παραμονή των Χριστουγέννων.
Ο Itaberli Lozano, ανίδεος για το τραγικό τέλος που του επεφύλασσε η μοίρα, πήγε να δει την μητέρα του, αλλά αντί για εκείνη του την είχαν στημένη δυο κακοποιοί που η 32χρονη είχε προσλάβει προκειμένου να τον χτυπήσουν για τιμωρία.
Μητέρα σκότωσε τον γιο της επειδή ήταν gay
Στην πορεία, και ενώ ο 17χρονος γιος ήταν χτυπημένος στο πάτωμα, η 32χρονη μητέρα άλλαξε γνώμη και τους διέταξε να τον σκοτώσουν.
Όταν εκείνοι αρνήθηκαν και έφυγαν, πήρε ένα μαχαίρι κουζίνας και τον μαχαίρωσε, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Μητέρα σκότωσε τον γιο της επειδή ήταν gay
Η 32χρονη που ομολόγησε στην αστυνομία το στυγερό έγκλημα κατά τη διάρκεια της πρώτης ανάκρισης, είπε πως απομάκρυνε το πτώμα του παιδιού της με την βοήθεια του συζύγου της, που ήταν πατριός του παιδιού και πως τελικά έκαψαν το πτώμα σε μια φυτεία ζαχαροκάλαμου προκειμένου να χαθούν τα ίχνη της δολοφονίας. Δύο μέρες αργότερα δήλωσε την εξαφάνισή του.
Μητέρα σκότωσε τον γιο της επειδή ήταν gay
Το απανθρακωμένο σώμα του Lozano βρέθηκε στις 7 Ιανουαρίου, ενώ σύμφωνα με τον θείο του 17χρονου Dario Rosa, αλλά και άλλους συγγενείς, η μητέρα του τον είχε απορρίψει από καιρό και είχε οργιστεί όταν έμαθε για την oμoφυλoφιλία του. Πληροφορίες αναφέρουν πως προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η μητέρα είπε πως ο Itaberli έκανε χρήση ναρκωτικών, ήταν επιθετικός και έφερνε άντρες στο σπίτι. Ωστόσο ο θείος του παιδιού είπε πως οι ισχυρισμοί αυτοί είναι ψέματα και πως αιτία για το έγκλημα ήταν η oμoφυλoφιλία του 17χρονου.
Μητέρα σκότωσε τον γιο της επειδή ήταν gay

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Τα σπάνια δίδυμα κοριτσάκια που γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα μεγάλωσαν και είναι η πρώτη τους μέρα στο σχολείο

Έτσι θα είναι ο νέος σταθμός των ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα [Εικόνες]