Λίγο μετά τον γάμο τους την άφησε για να πάει στον πόλεμο. 68 Χρόνια αργότερα μαθαίνει την σοκαριστική αλήθεια

Μια γυναίκα  παντρεύτηκε τον άντρα της την δεκαετία του 1940…

Ήταν παντρεμένοι μόλις 6 εβδομάδες όταν ο Billie κλήθηκε από τις ΗΠΑ να πολεμήσει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο υπολοχαγός Billie Harris έφυγε για την βόρεια Γαλλία στις 17 Ιουλίου 1944 και η Peggy δεν ξανάκουσε τίποτα για εκείνον.


Της πήρε 68 χρόνια να ανακαλύψει την μοίρα του άντρα της. Αρχικά, πίστευε ότι είχε σκοτωθεί στην μάχη. Μετά της είπαν ότι ο άντρας της ήταν ζωντανός και ότι θα γυρνούσε σπίτι. Αργότερα, της είπαν ξανά ότι πέθανε.

Η σύγχυση για την κατάσταση του άντρα της βάραινε απίστευτα την καρδιά της Peggy, αλλά καθώς ο χρόνος προχωρούσε, άρχισε να πείθεται όλο και περισσότερο ότι ο άντρας της είχε πεθάνει στον πόλεμο.

 

Λόγω αυτού του μπερδέματος και των λαθών επικοινωνίας, η Peggy έγραψε στα μέλη του Κογκρέσου, ελπίζοντας να πάρει μια έγκυρη απάντηση για τον σύζυγο της. Τελικά της είπαν ότι ο Billie είχε χαθεί.

Παίρνοντας το θέμα στα χέρια της, η Peggy μαζί με τον ξάδερφο της, Alton Harvey, ξεκίνησαν μια ιδιωτική έρευνα. Μέσα από τις δικές τους αναζητήσεις, ανακάλυψαν ότι ο Billie είχε ταφεί στο αμερικανικό νεκροταφείο στην Νορμανδία. Της πήρε 68 χρόνια για να μάθει τι απέγινε ο άντρας της. Είχε πεθάνει σαν ήρωας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και μάθετε περισσότερα για την αγάπη της Peggy για τον άντρα της. Επισκέπτεται από τότε τον τάφο του μια φορά τον χρόνο!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Σόκιν Ανεκδοτάρα: Ένας λογιστής επιστρέφει αργά στο σπίτι του μία νύχτα

Απίστευτο σκηνικό στα Γιάννενα! Ιερές εξομολόγησε μια νεαρή μητέρα! Δεν φαντάζεστε όμως αυτό που ακολούθησε!