Δώρα Ζέμπερη: Η αποκάλυψη της μητέρας του παιδικού της φίλου για την ημέρα της δολοφονίας

– «Μου είχε ζητήσει μια μπλούζα του Γιάννη», είπε η μητέρα του παιδικού φίλου της Δώρα, Κατερίνα Καυκιά, στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon – “Αν είχα δυο χρόνια ζωή, θα του έδινα τον έναν για να είμαστε μαζί”, είχε πει η 32χρονη εφοριακός σε κοινό τους φίλο – «Το ταξί δεν το είχε ο πατέρας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας», δήλωσε ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας, στον Αlpha 9,89 – Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017)

Έναν «Γολγοθά ζούσε η Δώρα Ζέμπερη από τη στιγμή που έχασε τον παιδικό της φίλο, Γιάννη Καυκιά. Τον φίλο που επισκεπτόταν καθημερινά στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου έμελλε να γραφτεί το δικό της τέλος. Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (18.10.2017) η Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε δολοφονημένη με 14 μαχαιριές.

Η μητέρα του παιδικού φίλου της Δώρας, Κατερίνα Καυκιά, μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon για την 32χρονη εφοριακό και αποκάλυψε πώς η ίδια πληροφορήθηκε το άγριο έγκλημα.

«Προσπαθούσα να την βοηθήσω, της έλεγα ότι πρέπει να βρίσκουμε κουράγιο και να προχωράμε», είπε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «θέλω να έρθω στο σπίτι να σας δω και να πάρω μια μπλούζα του Γιάννη»…».

Ακούστε όσα είπε η Κατερίνα Καυκιά για την Δώρα Ζέμπερη και τον τρόπο που πληροφορήθηκε την άγρια δολοφονία:

«Την είχε πάρει από κάτω»

Από την πλευρά του, ένας κοινός φίλος της Δώρας Ζέμπερη και του Γιάννη Καυκιά είπε στην «Tatiana Live»:»Την είχε πάρει από κάτω, είχε πάει σε ψυχολόγο. Μου είχε πει «αν είχα ζωή δύο χρόνια, θα έδινα τον έναν χρόνο να γυρίσει πίσω ο Γιάννης για να είμαστε μαζί»…».

«Ίσως είναι από την δουλειά της»

Την ίδια ώρα, η γιαγιά της Δώρας Ζέμπερη, μητέρα του Κώστα Ζέμπερη, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δολοφόνος της 32χρονης να προέρχεται από τον χώρο εργασίας της.

«Δεν είχε ο πατέρας το ταξί»

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης, Απόστολος Λύτρας, σε δηλώσεις του στον Αlpha 989, αλλάζει τα… δεδομένα. Σύμφωνα με όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό, ο Κώστας Ζέμπερης δεν είχε το ταξί τη στιγμή της δολοφονίας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας!

«Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, θα εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες» δήλωσε ο κ. Λύτρας, ο οποίος τήρησε αποστάσεις από τις δημόσιες δηλώσεις του πελάτη του, ότι περνούσε από το νεκροταφείο την ώρα του φόνου.

«Δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει», είπε και πρόσθεσε ότι ο πατέρας δεν είναι κατηγορούμενος, απλώς έδωσε μια κατάθεση και έχει πάει στο σπίτι του. Όπως μάλιστα αποκάλυψε, το ταξί δεν το είχε ο πατέρας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας.

Πηγή: newsit.gr

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Δείτε τα πιο «απίθανα» ευρήματα που εντοπίστηκαν… «θαμμένα» στους πάγους [Βίντεο]

O ΔOΛOΦONOΣ ήταν ο πατέρας… Πως έσπασε μετά από την πίεση της αστuvoμiαs