Βόμβα: Αυτή είναι η Οριστική Απόφαση για το Dancing. Τι πρόκειται να γίνει..

Προσπάθειες κάνουν για να σώσουν το Dancing και να ανεβάσουν τα νούμερα, αφού στο νεανικό κοινό- ειδικά- πέφτουν κάτω από το 15%. Κάτι πολύ κακό για τον ΑΝΤ-1. Έτσι, εδώ και δυο βδομάδες ξεκίνησαν τις guest εμφανίσεις.

Μια με την κριτική επιτροπή και τώρα με τους χορευτές. Την επόμενη Παρασκευή θα δούμε την Λάουρα Νάργες, αλλά και άλλους που είτε έχουν περάσει από το show του ΑΝΤ1 είτε όχι, αλλά και την Ευαγγελία Αραβανή.

Διπλή αποχώρηση μαθαίνω πως δεν θα υπάρχει, αφού ήδη με τον τραυματισμό του Αντώνη Βλοντάκη λιγόστεψαν τα ζευγάρια. Επίσης αποφάσισαν-αυτό είναι πλεόν οριστικό-να μην αλλάξουν την ημέρα προβολής και να το κρατήσουν Παρασκευή. Μακάρι, γιατί από τις πολλές αλλαγές έχει τρελαθεί το κοινό του Αμαρουσίου. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου… καθώς στον Αντ1 «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» ε;

ΠΗΓΗ: blogs.gossip-tv.gr

viralman.gr

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας ‘αλιεύονται’ και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά.

loading…

Ραγδαίες εξελίξεις: Η Μόσχα στέλνει εσπευσμένα τους S-400 στην Τουρκία. Άρον άρον τους θέλει ο Ερντογάν

Μεγάλη ανατροπή στο MasterChef! Αυτά τα φαβορί αποχωρούν και δεν θα είναι στον τελικό – Δείτε φωτογραφίες