Αποχαιρέτησε την γυναίκα του, μπήκε στο φέρετρο και τον έθαψαν ζωντανό. Μόλις δείτε γιατί το έκανε, θα σοκαριστείτε!

O John Edwards από το Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας σχεδίαζε να κάνει κάτι πολύ ασυνήθιστο: θα έθαβε τον εαυτό του οικειοθελώς…

Όταν η μεγάλη στιγμή έφτασε, έδωσε στην γυναίκα του ένα αποχαιρετιστήριο φιλί, μπήκε στο φέρετρο και άρχισαν να τον κατεβάζουν. Αλλά αυτό δεν ήταν ένα συνηθισμένο φέρετρο.


Ήταν εξοπλισμένο με σύστημα εξαερισμού, ένα κρεβάτι, ηλεκτρισμό και αρκετό φαγητό για τρεις μέρες. Τόσο καιρό είχε σχεδιάσει να μείνει στο υπέδαφος και το έκανε για έναν πολύ καλό λόγο.

Ο John, ο οποίος πλέον έχει πάρει σύνταξη, πέρασε 20 χρόνια της ζωής του εθισμένος στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Κατέληξε άστεγος και απεγνωσμένος και σκεφτόταν ακόμα και να αυτοκτονήσει. Με την βοήθεια όμως μία ψυχιατρικής κλινικής, κατάφερε τελικά να αναρρώσει.

Πολλοί από τους φίλους τους όμως δεν ήταν το ίδιο τυχεροί. Ο John είναι καθαρός τα τελευταία 25 χρόνια και πλέον έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να βοηθάει άλλους που υποφέρουν από εθισμούς ή ψυχολογικά προβλήματα. Ξεκίνησε ακόμα και την δική του οργάνωση με όνομα Walking Free και στόχο έχει να τραβήξει πάνω της την προσοχή.


Ενώ ο John βρισκόταν στο υπέδαφος, μιλούσε ζωντανά με ανθρώπους στο Facebook ή στο τηλέφωνο. ‘Ξέρω πως είναι ακραία κίνηση αλλά συνεχώς μιλάω με ανθρώπους που έχουν τάσεις αυτοκτονίας ή έχουν κάποιον συγγενή που έχει,’ εξήγησε.

‘Μου μιλάνε πολλοί που έχουν ψυχολογικά τραύματα, εθισμούς ή έχουν κάνει0 απόπειρες αυτοκτονίας. Ο στόχος μου είναι να τους μιλήσω από τον τάφο πριν φτάσουν εκείνοι εκεί και να τους δείξω πως υπάρχει ελπίδα.’


Άνθρωποι από όλο τον κόσμο ήρθαν σε επαφή με τον John για να του δείξουν την υποστήριξή τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Ήταν μία καμπάνια που ενέπνευσε πολύ κόσμο. Παρόλο που ο John βγήκε τελικά από τον τάφο του, η καμπάνια του δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε: βοηθάει ανθρώπους να σταθούν στα πόδια τους. Εάν σκεφτεί κανείς πόσες φορές πλησίασε τον θάνατο, αυτό που έκανε δείχνει πόσο γενναίος ήταν. Συγχαρητήρια John! Ελπίζουμε το μήνυμά σου να βοηθήσει να σωθούν αρκετές ζωές.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα ανέβηκε στην πασαρέλα! [Εικόνες-Βίντεο]

Ξεδιάντροπη γυναίκα νομίζει πως δεν τη βλέπει κανείς, αλλά δεν έχει ιδέα ότι η κάμερα ασφαλείας παρακολουθεί κάθε της κίνηση