Αγόρασαν ένα παλιό διώροφο λεωφορείο για μόλις 2.500 ευρώ. Μόλις δείτε πως το μεταμόρφωσαν θα τους ζηλέψετε!

Αγόρασαν ένα μπλε διώροφο λεωφορείο από το e-Bay για 2.500 λίρες. Σχεδίαζαν να το φτιάξουν και να ταξιδεύουν με τα παιδιά τους, αλλά ποτέ δεν τα κατάφεραν…


Αποφάσισαν να το ανακαινίσουν και να το μετατρέψουν σε πολυτελές εξοχικό. Η ανακαίνιση τους κόστισε 15.000 λίρες. Όταν ταξίδευαν, συνήθως δεν τους δέχονταν σε εξοχικά λόγω των μεγάλων σκύλων τους. Και τα τροχόσπιτα αποδείχτηκαν πολύ μικρά για τον Andrew που έχει ύψος 1,95.

«Δυσκολεύομαι μόνος σε τροχόσπιτο, πόσο μάλλον με 3 παιδιά και 2 γερμανικούς μολοσσούς.»

«Έτσι σκεφτήκαμε να φτιάξουμε το δικό μας τροχόσπιτο μεγάλου μεγέθους. Παρ’όλο που δεν έχουμε εμπειρία, είπαμε να το δοκιμάσουμε και έπιασε.»

Το ζευγάρι συνεργάστηκε για την ανακαίνιση του λεωφορείου. Ο Andrew ξήλωσε όλα τα καθίσματα και έβαλε έπιπλα, κουζίνα, φούρνο και ψυγείο. Το κάτω πάτωμα του λεωφορείου διαθέτει μπάνιο και σαλόνι, ενώ στο πάνω είναι τα υπνοδωμάτια, ένα τζάκι και ένα τζακούζι.

Έχουν σκεφτεί τα πάντα και κατάφεραν πραγματικά να μεταμορφώσουν το λεωφορείο. Η οικογένεια περνά εκεί τις διακοπές της, ενώ τους επισκέπτονται και φίλοι. Το λεωφορείο διαθέτει θέρμανση και είναι λειτουργικό σε κάθε εποχή.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Έγινε νονός ο Σάκης Τανιμανίδης! Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα από την βάφτιση

Πανικός σε πανηγύρι – Ο Κουμπάρος τα έκανε όλα με την Κουμπάρα…