Έφτιαξαν 2 ξύλινα «Κελιά» στον κήπο τους και κλείδωσαν τα Παιδιά τους μέσα… Περιμένετε όμως να δείτε τον λόγο

Με μια πρώτη ματιά, οι Montague μοιάζουν με μια τέλεια οικογένεια. Ο Mark και η Annie λατρεύουν τις βόλτες στην παραλία μαζί με τους 11χρονους γιους τους. Αλλά το σπίτι τους στην νοτιοανατολική Αγγλία λέει μια διαφορετική ιστορία. Στην άλλη άκρη του κήπου τους βρίσκεται ένα ετοιμόρροπο κτίσμα με λουκέτα στις πόρτες. Αυτό το παράξενο σπίτι έχει μέσα μόνο ένα τραπέζι, έναν καναπέ, δυο καρέκλες και έναν πίνακα στον τοίχο. Πριν τους κρίνετε, πρέπει να ακούσετε την ιστορία τους. Όταν η Annie γέννησε τους δίδυμους Samuel και Jacob το 2006, εκείνη και ο Mark συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τα αγόρια δεν επικοινωνούσαν μαζί τους. Δεν εκφράζονταν ούτε έδειχναν συναισθήματα. Ο Mark και η Annie ένιωθαν πολύ μικρό δέσιμο με τα παιδιά τους. Οι γιατροί διέγνωσαν και τα δύο παιδιά με σοβαρή μορφή αυτισμού όταν ήταν 2 ετών.

Όσο πιο πολύ μεγάλωναν τα αγόρια, τόσο πιο καταστροφικά γίνονταν. Συχνά το έσκαγαν από το σπίτι, γι’αυτό και πλέον υπάρχει ο ψηλός φράχτης και το συρματόπλεγμα. Παρά τις προσπάθειες του Mark και της Annie να βρουν βοήθεια,οι ειδικοί είπαν ότι δεν υπήρχε ελπίδα για τα παιδιά. Αντίθετα, τους πρότειναν να τα βάλουν σε ίδρυμα.

Αλλά οι γονείς δεν ήθελαν να παρατήσουν τα παιδιά τους. Τότε ανακάλυψαν το πρόγραμμα Son-Rise. Και από τότε λένε πώς έχουν δει θαύματα. Σήμερα, το σπιτάκι που μοιάζει με φυλακή όχι μόνο βελτιώνει την συμπεριφορά των αγοριών, αλλά τα προστατεύει κιόλας.

Δείτε την ιστορία τους στο βίντεο:

Πηγή: lifetime.gr

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

17 Κορυφαίοι Γιατροί με Απίστευτο Χιούμορ, αποδεικνύουν ότι το Γέλιο είναι το Καλύτερο Φάρμακο! Ο 5ος είναι ΟΛΑ τα λεφτά!

Αστυνομικοί εντοπίζουν ΚΑΤΙ σοκαριστικό μέσα στο παρκαριμένο φορτηγάκι. Τότε τους πλησιάζει ο ιδιοκτήτης και κάνει το αδιανόητο!