Έκλεψε τις Εντυπώσεις Η Ειρρήνη Παπαδοπούλου για χάρη του Σπαλιάρα. Όλα τα Λεφτά!

Οι συμπαίκτες του, αλλά και γνωστοί φίλοι του βρέθηκαν στο πλευρό του για να τον στηρίξουν στο νέο του επιχειρηματικό βήμα. Οι Survivors έκαναν επανασύνδεση σχεδόν πέντε μήνες μετά την λήξη του reality επιβίωσης και αφορμή στάθηκε η παρουσίαση του αρώματος του Γιάννη Σπαλιάρα, σε γνωστό κατάστημα καλλυντικών της Ηλιούπολης. Οι συμπαίκτες του, αλλ…

Οι συμπαίκτες του, αλλά και γνωστοί φίλοι του βρέθηκαν στο πλευρό του για να τον στηρίξουν στο νέο του επιχειρηματικό βήμα.

Οι Survivors έκαναν επανασύνδεση σχεδόν πέντε μήνες μετά την λήξη του reality επιβίωσης και αφορμή στάθηκε η παρουσίαση του αρώματος του Γιάννη Σπαλιάρα, σε γνωστό κατάστημα καλλυντικών της Ηλιούπολης.

Οι συμπαίκτες του, αλλά και γνωστοί φίλοι του βρέθηκαν στο πλευρό του για να τον στηρίξουν στο νέο του επιχειρηματικό βήμα.

Όπως θα δείτε παρακάτω η παρουσίαση του «Spal» στάθηκε μια όμορφη ευκαιρία για reunion των πρώην παικτών του Survivor, οι οποίοι πόζαραν με χαρά στον φωτογραφικό φακό.

Από την βραδιά δεν έλειψε και η Ζωή Τζάνη, η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες του, έδωσαν… το παρών η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βάσαλος, ο Μπο, ο Ορέστης Τσανγκ, η Σάρα Εσκενάζυ, η Ελισάβετ και η Ειρήνη Αϊνατζόγλου αλλά και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

ΠΗΓΗ: fanpage.gr

Διαβάστε Περισσότερα

Αφήστε το σχόλιο σας:

Δούκισσα Νομικού: «Όταν είδα την κοιλίτσα μου να έχει μεγαλώσει…»

Τζίμης Πανούσης: Ώρες αγωνίας για τον αγαπημένο καλλιτέχνη – Ποια τα νέα δεδομένα στην εξέλιξη της υγείας του