Έδενε την τρίχρονη κορούλα του στο κρεβάτι και την χτυπούσε ασταμάτητα. Η κατάληξή της, θα σας σοκάρει!

Ένας πατέρας από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας καταδικάστηκε για την δολοφονία της τρίχρονης κόρης του, αφού…

την κακοποιούσε επανειλημμένα σωματικά και σεξουαλικά.
Ο Matthew Lee Williamson καταδικάστηκε από το ανώτατο δικαστήριο της πολιτείας Κουίνσλαντ για τον θάνατο της κόρης του Kyhesha-Lee Joughin, που πέθανε τον Μάρτιο του 2013, έπειτα από παρατεταμένη σωματική και σεξουαλική κακοποίηση.
Το δικαστήριο στο Μπρίσμπεϊν άκουσε τις λεπτομερείς αποδείξεις από τον πρώην συγκάτοικο του Williamson, τον Christopher Kent, που προηγουμένως πέρασε 19 μήνες στη φυλακή, που καταδικάστηκε ως συνεργός για το θάνατο του μικρού παιδιού.

Ο Kent περιέγραψε πως προσπάθησε να κάνει καρδιοαναπνευστική ανάνηψη στην Kyhesha-Lee, όταν πρόσεξε ότι τα χείλη της είχαν γίνει μπλε χρώματος και προσπάθησε να ξυπνήσει τον Williamson, που κοιμόταν σε κοντινό καναπέ για βοήθεια.
«Δεν τον ένοιαξε στο παραμικρό. Ήθελε απλά τον καφέ του και να καπνίσει,» ανέφερε ο Kent.
Το δικαστήριο άκουσε πως η Kyhesha-Lee υπέφερε από μώλωπες στο πρόσωπό της, είχε αμυχές στο αυτί και τα χείλη της και είχε σοβαρό τραύμα στη κοιλιά, που προήλθε από μπουνιά ή κλωτσιά.
Ο Williamson αρνείται ότι προκάλεσε τα τραύματα, αλλά ο Kent δήλωσε στο δικαστήριο ότι έγινε αυτόπτης μάρτυρας τακτικής σωματικής κακοποίησης της τρίχρονης, όσο συγκατοικούσε με τον πατέρα και την κόρη του.
Δήλωσε ότι ο Williamson, που συνήθως κοιμόταν κατά τη διάρκεια της μέρας, κλείδωνε τη κόρη του στο δωμάτιό της για ώρες και εξαγριωνόταν όταν το κοριτσάκι έκανε την ανάγκη της και πετούσε τα περιττώματά της στο δωμάτιό της.
Τις εβδομάδες πριν το θάνατό της, ο Williamson φέρεται να την κλώτσησε στη κοιλιά και κρατούσε τα χέρια της και την χτυπούσε, αναφέρει ο Kent.
«Ήταν σαν να μαλώνουν δύο ενήλικες,» είπε.

«Έκλαιγε συνεχώς, και ο Matt το μόνο που έκανε ήταν να της φωνάζει.»
Κάποιοι άλλοι μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων κάποιοι πρώην γείτονες, αναμένεται να δώσουν επιπλέον στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της τρίχρονης και τα όσα βίωνε σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Σοκ: Έσφαξε τα αδέρφια του για να… «μείνει μόνος στο σπίτι» – Ήταν μόλις πέντε και εφτά ετών…

Θα τρίβετε τα μάτια σας – Δείτε πως είναι σήμερα η Μαριάννα Ντούβλη…