Άπιστος Άντρας απατάει την Γυναίκα του εδώ και καιρό. Όταν όμως αυτή το μαθαίνει, παίρνει την πιο Σοκαριστική Εκδίκηση…

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουν όλες οι γυναίκες την αξία τους. Ορισμένες γυναίκες απλά δεν γνωρίζουν πόσο όμορφες είναι, γεγονός που οδηγεί σε μια ζωή συμβιβασμών και υποχωρήσεων.


Μένουν σε δουλειές που δεν τους αρέσουν, και το χειρότερο, μένουν σε μια σχέση όπου δεν τις εκτιμάνε.
Αλλά δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες. Ορισμένες γυναίκες είναι πιο έξυπνες από αυτό. Έχουν μάθει την αληθινή τους αξία και δεν έχουν σκοπό να τις ποδοπατήσουν.
Και όταν ο σύντροφός δεν τους συμπεριφέρεται με σωστό τρόπο, τελειώνουν τη σχέση γρήγορα.
Αυτό έκανε μια γυναίκα όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της ήταν άπιστος. Δεν μάλωσε μαζί του. Απλώς του έγραψε ένα σημείωμα και ότι ήξερε ότι αυτό θα έληγε τη σχέση τους. Στο περίπου, καθώς προκάλεσε ζημιά πολλών χιλιάδων δολαρίων.
Μπορεί να έχει καταστρέψει δύο από τα αυτοκίνητά του στη διαδικασία. Αλλά ήξερε ότι το σημείωμα θα σήμαινε το τέλος της σχέσης τους. Αφού προκάλεσε υλικές ζημιές αξίας αρκετών χιλιάδων δολαρίων.
Αυτό έγραφε το σημείωμά της:

Προς τον αγαπημένο μου σύζυγο,
Πριν επιστρέψεις από το μεγάλο σου ταξίδι, ήθελα να σου γνωστοποιήσω για το μικρό ατύχημα που είχα με το φορτηγάκι όταν πήρα τη στροφή για το γκαράζ. Ευτυχώς εγώ δεν χτύπησα, έτσι μην ανησυχείς για μένα.
Επέστρεφα από το σούπερ μάρκετ, και όταν έστριψα για το γκαράζ κατά λάθος πάτησα το γκάζι αντί για το φρένο. Η πόρτα του γκαράζ έχει λυγίσει λίγο, αλλά ευτυχώς το φορτηγάκι σταμάτησε όταν ανέβηκε πάνω στο αυτοκίνητό σου.
Λυπάμαι πολύ, αλλά ξέρω ότι με τον καλόκαρδό σου χαρακτήρα θα με συγχωρήσεις. Ξέρεις πόσο σ” αγαπώ και νοιάζομαι για σένα, αγάπη μου. Επισυνάπτω μια φωτογραφία για σένα.
Δε κρατιέμαι να σε πάρω αγκαλιά ξανά.
Η αγαπημένη σου σύζυγος.
Υ.Γ. Πήρε τηλέφωνο η φιλενάδα σου.

Άπιστος Άντρας απατάει την Γυναίκα του εδώ και καιρό. Όταν όμως αυτή το μαθαίνει, παίρνει την πιο Σοκαριστική Εκδίκηση…
Πιθανόν μετά από αυτό το σημείωμα, ο άπιστος σύζυγος θα φοβόταν να την αντικρίσει! Ίσως δεν είναι ο πιο ώριμος τρόπος να λήξει ένας γάμος, αλλά ούτε είναι και η απιστία.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Έβγαλε ένα σπυράκι στο μέτωπο και αποφάσισε να το σπάσει. Όταν όμως έβαλε Μακιγιάζ για να το καλύψει, ο Εφιάλτης ξεκίνησε…

Σόκιν Ανέκδοτο: Παντρεύτηκε ένας γέρος αγρότης μια νεαρή.. Όμως του γέρου δεν του έκανε κούκου…