Άγριο ξέσπασμα στο My style rocks! «Τα πήρε» η Ραμόνα! Παρέμβαση από Αραβανή! Δείτε τι συνέβη…

Αφορμή για το ξέσπασμα της Ραμόνα, η βαθμολογία της συμπαίκτριας της Αλεξάνδρας. Η Ραμόνα είχε δεχτεί προηγουμένως σχόλια τόσο για τον… εκρηκτικό της χαρακτήρα, αλλά και μικρή βαθμολογία για τη συνολική της εμφάνιση. Την ώρα που η συμπαίκτρια της, η Αλεξάνδρα βρισκόταν μπροστά στους κριτές, η Ραμόνα ξέσπασε βλέποντας τη βαθμολογία της. Κατά την άποψη της το ρούχο αυτό ήταν κατάλληλο για να φορεθεί μόνο σε μια θεατρική σκηνή και όχι σε ένα κόκκινο χαλί.

«Αλεξάνδρα με όλο το σεβασμό, πες μου σε ποια πελάτισσα σου θα έβαζες αυτό το φόρεμα. Το ρούχο, το styling, μιλάμε για στυλιστικές ικανότητες. Έχω διαλέξει λάθος παιχνίδι. Πείτε μου να φύγω, πραγματικά! Το ρούχο δεν είναι ωραίο. Είμαι μπερδεμένη άλλη μια φορά» είπε η Ραμόνα σε μεγάλη ένταση!

Οι κριτές προσπάθησαν να εξηγήσουν πως ο καθένας έχει το δικό του στυλ και η Ευαγγελία Αραβανή χρειάστηκε να επέμβει για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Εγώ θέλω να σου πω απλά επειδή το παιχνίδι λέγεται My style rocks έχουμε τρεις ειδικούς απέναντι που είναι εδώ για να πουν τη γνώμη τους και την άποψη τους.»

«Έχω μπερδευτεί. Δεν καταλαβαίνω. Γιατί εγώ να παίρνω 2 και 3; Ο Στέλιος είναι από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές, δεν μπορώ να τον ακούω να λέει ότι αυτό είναι τέλειο! Είναι πάρα πολύ όμορφη, αλλά με το ρούχο αυτό θα έβγαινα μόνο σε σκηνή στο θέατρο» συνέχισε η Ραμόνα κλαίγοντας.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Πηγή: zappit.gr

via

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Πολύ χρήσιμο! Έξι λόγοι για να πίνουμε νερό κάθε πρωί με άδειο στομάχι

Απίστευτο: Έκαναν αξονική στις μούμιες και να τι ανακάλυψαν!